Alarmsysteem kopen? AJAX, Jablotron of Texecom alarmsysteem

info@alarmsysteemenschede.nl

Winkelmand

AJAX Alarmsysteem

Het alarmsysteem van AJAX is gemakkelijk te installeren in uw appartement, thuis of op kantoor. Door AJAX te kiezen, krijgt u een totale bescherming die gemakkelijk te beheren is, bestand is tegen manipulatie en direct reageert op aanvallen.

Het AJAX systeem is niet alleen een betrouwbaar alarmsysteem maar kan ook voorzien in automation. Hiermee zijn lampen en stopcontacten te bedienen. Bediening van apparaten kan middels een Relay, switch ofwel slimme stekkers.

 

HOE AJAX ALARMSYSTEEM WERKT

 

INTELLIGENT BEDIENINGSPANEEL

Ajax Hub is het belangrijkste apparaat in het systeem. Het maakt gebruik van ons gecodeerde radioprotocol, Juwelier, om verbinding te maken met detectoren en deze te bewaken. De hub verzendt onmiddellijk waarschuwingen via sms, push notificatie of telefoontje. De Ajax hub verbindt elk component in het Ajax-alarmsysteem.

Het controleert en houdt netwerkapparaten in de gaten en verzamelt gegevens met behulp van veilige protocollen, dit is de nieuwste en de geavanceerde draadloze verbindingstechnologie. De hub analyseert bedreigingen, filtert (valse) alarmen en waarschuwt u voor een echt gevaar.

 

REAGEERT OP BRAND, WATER EN ONGEWENSTE GASTEN

Ajax beperkt zichzelf niet tot één baan. In plaats daarvan doet het er drie tegelijk. Het systeem waarschuwt gebruikers onmiddellijk als het een inbraak, rook of overstroming detecteert. Daarnaast ondersteunt het externe bewakingscamera’s, waarmee Ajax een uniek beveiligingscentrum wordt.

Ajax alarmsysteem

Heeft u vragen en-/ of opmerkingen dan vernemen wij deze graag.
U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactmulier of per email via info@alarmsysteemenschede.nl

Meer informatie over een AJAX Alarmsysteem? Of meer informatie over beveiligingscamera’s? Kijkt dan ook op de website van 123alarmsysteem.nl

De visie van Jablotron

De visie van Jablotron is het leveren van topsystemen voor beveiliging of communicatie. Dit met een eersteklas beveiligingsservice. Jablotron is een dynamische onderneming, opgericht in 1990. Zij behoren tot de meest vooraanstaande alarmsysteem leveranciers.

Jablotron brengt de nieuwste oplossingen. Die het bezit en de gezondheid van gebruikers beter beveiligen en het dagelijks gebruik eenvoudiger maken. Ook streeft Jablotron ernaar om het gebruikerscomfort van haar klanten te blijven vergroten. Het is voor Jablotron een eer wanneer u kiest voor één van de Jablotron producten.

Ontwikkeling!

Jabotron blijft al haar producten door ontwikkelen en daardoor continu verbeteren. Dit gaat zover dat Jablotron een samenwerking heeft met Hikvision. Het is dan mogelijk om uw Hikvision beveiligingscamera’s te verbinden met uw Jablotron beveiligingssysteem. Bij detectie wordt bewakingsbeeld in de zone direct opgenomen.

jablotron_logo

alarmsysteem

Meer informatie over Jablotron

Producten!

Jablotron is bekend geworden van de stabiel alarmsystemen; JABLOTRON 100, JABLOTRON 80 en AZOR. Zij bieden vandaag de dag meer aan dan alleen een betrouwbaar alarmsysteem. Het is mogelijk om de autotechniek beveiliging of zelfs het BABY Alarm systeem te gebruiken. Het autotechniek systeem biedt de mogelijkheid om auto’s te volgen (middels GPS). Een andere mogelijkheid is om een signaal te krijgen als er iets met de auto gebeurt. Denkt u aan een inbraak, een portier dat wordt geopend of als de auto beweegt! U ontvangt dan een uitgebreide sms met daarin de gegevens van de melding en de actuele coördinaten van uw voertuig.

Jablotron offerte ontvangen?

Neem voor vragen en-/ of een Jablotron offerte contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of door een e-mail te sturen. Eén van onze installatie partners neemt dan contact met u op.

Draadloos Texecom Alarmssteem

Een Texecom alarmsysteem zorgt voor veel veiligheid rond uw woning. Hier vindt u alle Texecom producten. Texecom is Europa’s grootste onafhankelijke alarmsysteem specialist voor beveiligingsoplossingen. De oplossingen levert mensen en eigendommen over de hele wereld bescherming. De bekroonde producten van Texecom dekken elk aspect van externe en interne veiligheidseisen. Waaronder een volledig assortiment bewegingsdetectoren, bedieningspanelen, perimeter beschermingsapparaten, branddetectoren en externe sirene’s. Texecom heeft onlangs een nieuwe baanbrekende draadloze technologie gelanceerd, Ricochet netwerking.

Ricochet technology

De Ricochet draadloze apparaten ontvangen en herhalen draadloze transmissies van en naar andere apparaten. De omvang, schaalbaarheid en het bereik van het gehele systeem worden uitgebreid. Dit mede omdat draadloze signalen niet langer wordt beperkt door point-to-point communicatie. Dit betekend dat apparaten niet alleen verbonden zijn met de centrale. Als een signaal zwak is dan maken apparaten onderling contact met elkaar om geen signaal verlies te krijgen. In onderstaande afbeelding krijgt u een beeld van de opstelling van het alarmsysteem.

Het bereik van een draadloos systeem met Ricochet ondersteuning is groter dan bij andere systemen, waarbij meerdere apparaten berichten kunnen verzenden van en naar zelfs de meest afgelegen locaties in een gebouw. Elk  Ricochet apparaat biedt signaleringsroutes van en naar een Texecom Premier Control Panel. Als de draadloze verbinding tussen twee apparaten zwakker wordt, zal het netwerk zichzelf ‘genezen’ en automatisch de communicatie omleiden via andere Ricochet apparaten. Met meer Ricochet compatibele apparaten wordt de betrouwbaarheid van het alarmsysteem vergroot.

Texecom alarm online!

Er is bij texecom geen meldkamer meer noodzakelijk. Het is mogelijk om via de Android of Apple app. een een melding van detectie te krijgen, de status van het alarm te zien of het systeem in of uitschakelen. Met de Texecom Connect app kunt u wereldwijd controle houden over uw alarmsysteem.

alarmsysteem

Texecom alarmsysteem

Loading...

Alarmsysteem kopen? Ontvang binnen 5 minuten een

scherpe offerte in uw mailbox.

 

Door het invullen van de configurator krijgt u binnen 5 minuten een email met daarin een reele

indicatie van een betrouwbaar alarmsysteem. Binnen 24 uur neemt een installateur bij u in de

buurt contact op om de offerte te bespreken en eventueel een afspraak te maken.